Vælg en side

En velorganiseret begivenhed kræver ikke kun flid og planlægning, men også det rette udstyr. Kvaliteten af det mobiliær, der anvendes, kan have en stor indflydelse på gæsternes komfort og arrangementets samlede succes. Her kommer vores sortiment af klapstole ind; de garanterer både komfort og holdbarhed.

Funktioner ved Vores Klapstole

Solidt, letvægtsstålstel med plast sæde og ryg

Vores klapstole er bygget til at holde, med et stel af solidt stål der er overraskende letvægts. Sæde og ryglæn er fremstillet i holdbar plast, hvilket gør stolene både komfortable og nemme at rengøre efter brug.

Vægtkapacitet op til 200 kg

Med kapacitet til at klare belastninger på op til 200 kg, er disse stole ideelle til at rumme en bred vifte af gæster, så alle kan sidde trygt og komfortabelt.

Nem klappemekanisme for bekvem opbevaring

Når eventet er slut, eller stolen ikke er i brug, kan disse klapstole nemt foldes sammen og pakkes væk. Dette sparer værdifuld plads og gør dem ideelle til steder med begrænset opbevaringsrum.

Dag til dag levering

Hos os behøver du ikke vente længe på dine nye møbler. Vi tilbyder dag til dag levering, så du hurtigt og effektivt kan blive klar til dit næste arrangement.

Fordelene ved Forskellige Begivenheder

Klapstole er alsidige og brugervenlige, hvilket gør dem til et fortrinligt valg til både små og store sammenkomster. De kan bruges til alt fra frokoster og middage til foredrag og konferencer. Samtidig er de konstrueret til at kunne holde til regelmæssig brug gennem mange år.

Produktmuligheder

Samson Klapstol (150 kg kapacitet)

Samson-stolen er en stærk og stabil løsning, perfekt for dem der har behov for en robust stol, men ikke vil have noget for tungt eller klodset.

American Klapstol (200 kg kapacitet)

Den populære American klapstol er designet til at kunne håndtere endnu større belastninger og kommer med en ekstra smule bredde og komfort.

Begge stoltypers pladsbesparende design gør dem til et ideelt valg for enhver lejlighed, hvor de nemt kan klappes sammen og gemmes væk efter brug.

Komplementerende Borde

For at fuldende din begivenheds setup, skal du også bruge borde. Tag et kig på vores udvalg af klapborde, der passer perfekt sammen med vores klapstole. Disse borde er lige så praktiske og holdbare og kan bruges både indendørs og udendørs.

Konklusion

Når du vælger vores klapstole, investerer du i praktisk, bekvemmelighed og økonomi. De er ikke bare funktionelle – de er en smart løsning, der tjener dig igennem talrige arrangementer i årene som kommer. Uanset om du arbejder inden for catering, arrangerer begivenheder, eller skal bruge dem hjemme, er vores klapstole et fornuftigt og holdbart valg.