Vælg en side

En åben altan er en type altan, der ikke har nogen vinduer eller glaspaneler og derfor ikke er helt lukket af. Åbne altaner er ideelle til dem, der ønsker at få frisk luft ind i deres hjem eller ønsker et sted at nyde solen på varme sommerdage.

Der er flere forskellige typer åbne altaner, herunder Altan-1.dk’s populære franske og spanske altaner. Disse to modeller adskiller sig primært i forhold til deres udformning, hvor den ene har en mere klassisk fransk stil og den anden en mere moderne spansk stil.

Hvad er en fransk altan?

En fransk altan, også kendt som en juliet-balkon, er en lille altan med et gelænder eller balustrade og ingen gulv. Den er ofte placeret uden for et vindue på første sal og giver mulighed for at åbne vinduet og træde ud på altanen for at få frisk luft ind i rummet.

En fransk altan er et populært valg blandt byboere, der ønsker en altan, men ikke har plads til en traditionel terrasse eller balkon. Den giver også et æstetisk løft til bygningen og skaber et charmerende fransk look.

Hvad er en spansk altan?

En spansk altan, også kendt som en balkonett eller false-balkon, består af en lille platform med et rækværk monteret på ydersiden af en bygning. Denne type altan er mere dekorativ og bruges ofte som et arkitektonisk element i stedet for at være funktionel.

En spansk altan kan give en illusion af at have en udendørs plads, selvom den ikke har nogen reel gulvplads. Den er også ideel til at placere blomsterkasser eller andre dekorative elementer på, som kan give et mere hyggeligt udtryk til bygningen.

Altan-1.dk – Din partner i altanløsninger

Altan-1.dk er din professionelle partner, når det kommer til at få en åben altan. Vi har mange års erfaring inden for design og produktion af altaner i galvaniseret stål, og vores produkter er CE-mærket og lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

Udover at tilbyde åbne altaner, kan vi også hjælpe med rådgivning om valg af model, størrelse og placering, så du får den bedste løsning til dit hjem. Vi står også altid til rådighed med professionel installation og vedligeholdelse af dine altaner.

Hvis du drømmer om en fransk eller spansk altan, kan vi også hjælpe med at designe og producere en skræddersyet løsning til dig. Vores fokus er altid på at levere de bedste produkter og den bedste service til vores kunder, så du kan få glæde af din åbne altan i mange år fremover. Kontakt os i dag for mere information og et uforpligtende tilbud.

Altaner med stil

Udover at være funktionelle og holdbare, kan åbne altaner også give en æstetisk værdi til bygningen. En fransk eller spansk altan kan være med til at give et unikt udtryk og skabe en charmerende atmosfære til dit hjem.

Hos Altan-1.dk tilbyder vi et bredt udvalg af designmuligheder, så du kan finde den altan, der passer bedst til din personlige stil og bygningens arkitektur. Vi bruger kun materialer i høj kvalitet og vores erfarne team af designere og håndværkere sikrer, at din altan bliver en smuk og holdbar tilføjelse til dit hjem.

Så uanset om du foretrækker en fransk eller spansk altan, kan vi hjælpe dig med at skabe den perfekte udendørs oase til dit hjem. Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste løsning til dig. # Altan-1.dk – Din professionelle partner for åbne altaner med stil.