Vælg en side

Dørstationer er som udgangspunkt skabt med det klassiske design i tankerne, men har dog gennemgået en modernisering med brugervenlighed for øje. Dette betyder blandt andet, at man kan opnå højere sikkerhed med moderne teknologier som eksempelvis video og IP-telefoni, der gør det muligt at tale direkte igennem telefonanlægget. Endvidere kan man anskaffe sig et samtaleanlæg, hvor man har adgang til flere funktioner, som eksempelvis video- og lydoverføring, samt mulighed for udskiftning af navneskilte med en nøgle. Dette sikrer mod unødvendig skade på dørstationerne ved påklistrede navneskilte.

Hvis man ønsker at opnå en høj sikkerhed og komfort, er det derfor vigtigt at investere i et moderne dørtelefonanlæg til lejligheder. Med dette anlæg får man et klassisk og tidløst design, der understreger dørpartiets arkitektur. Ældre dørstationer besværliggjorde eksempelvis udskiftning af navneskilte, hvorved man ofte ser dørstationer med påklistrede navne. Dette kan nu undgås ved opsætning af en dørstation, hvor navneskiltene nemt kan udskiftes ved hjælpe af en medfølgende nøgle, hvilket ligeledes sikrer mod vandalisme. Med en dørtelefon til lejligheder får man en løsning med solide ringetryk, klar lyd i højtalerne og vandalsikrede navneskilte. Med muligheden for videokamera opnås endvidere en ekstra sikkerhed for brugeren, idet man derved kan se, hvem der ringer på.

Når man har installeret dørtelefonanlægget til lejligheden, vil det også kunne fungere som en slags intercom-system, hvor brugerne kan tale direkte igennem dørtelefonanlægget. Dette giver en fleksibilitet, der ikke fandtes med de ældre klassiske systemer, og sikrer desuden at alle beboere har mulighed for at tage kontakt til besøgende. Med de nyere dørstationssystemer er det desuden muligt at bruge IP-telefoni, hvilket gør det lettere og mere praktisk for beboerne at tale med besøgende igennem telefonanlægget.

Dørtelefoner med Smart installation

Endvidere er det også muligt at installere et videokamera ved dørstationen, så man har mulighed for at se hvem der ringer på. Dette giver en ekstra sikkerhed, idet man kan verificere identiteten af den person, der står ved døren. Med dette system kan man også få indblik i hvem der har besøgt lejligheden efterfølgende. Dette er især vigtigt for at opnå en god sikkerhed, da man på den måde kender identiteten på alle de personer, der har besøgt lejligheden.

Med et moderne dørtelefonanlæg til lejligheder opnås altså et system med flere funktioner: solide ringetryk, klar lyd i højtalerne, vandalsikrede navneskilte og mulighed for videokamera. Dette giver både brugervenlighed og ekstra sikkerhed, der ikke fandtes med de ældre klassiske systemer. Derfor er det et godt valg at investere i et moderne dørtelefonanlæg til lejligheder, hvis man ønsker både komfortabel og sikker adgang.

Dørtelefoner giver muligheden for en smart installation med detaljer som videokameraer og IP-telefoni, som giver ekstra sikkerhed. Samtidig fås dørstationerne i et klassisk design, der passer til ethvert hjem. Dette betyder altså, at man kan opnå en optimal løsning både med hensyn til sikkerhed og komfort. Derfor er det en god investering at anskaffe sig et moderne dørtelefonanlæg og få den optimale løsning – både praktisk og æstetisk. Udover dette er det også muligt at tilkoble ekstraudstyr ved dørstationen som eksempelvis kodelås, adgangskontrolsystemer og meget andet. Dette giver en fleksibilitet, der sikrer optimal effektivitet og sikkerhed.