Vælg en side

Hvis du går og drømmer om at få styr på din have eller skov, er en god kædesav en uundværlig makker. Hos Kalundborg Skov, Park, Have finder du et stort udvalg af kædesave i topkvalitet fra anerkendte producenter som STIHL og Husqvarna. Uanset om du har brug for en stor model til skovarbejde eller en mindre model til at håndtere almindeligt havearbejde, har vi helt sikkert en kædesav, der passer perfekt til dine behov. I denne blog vil vi gå mere i dybden med nogle af de forskellige features, som vores savemodeller har at tilbyde.

Specifikationer
Ved at vælge en kædesav fra enten Husqvarna eller STIHL , får du friheden til at vælge de specifikationer, du ønsker. Det er vigtigt at vælge en sav i den rigtige størrelse og med de rigtige funktioner, så du kan få det optimale ud af den. For eksempel kan du vælge en model med en længere kæde, hvis du skal arbejde med større træer, eller en model med flere batterier, hvis du skal arbejde i flere timer ad gangen.

Li-ion batteri – ingen benzin
De fleste af vores kædesave er drevet af et robust Li-ion batteri, som gør det muligt at arbejde uden at udlede skadelige udstødningsgasser. Batterierne er brugervenlige og designet til at klare krævende arbejdsbetingelser. Der findes batterier af forskellige størrelser, fra lette til mere robuste, der kan klare flere timers kontinuerligt arbejde. Derudover støjer et Li-ion batteri op til 13 dB(a) mindre end en benzinmotor.

Batteriladning – hurtig og nem
Det bedste ved at bruge en sav med Li-ion batteri er, at du hurtigt kan oplade den, så du kan fortsætte dit arbejde uden at skulle vente længe. Med nogle af vores modeller kan du oplade op til 80% på bare 30 minutter. Det betyder, at du kan få mere gjort på mindre tid, og at din kædesav altid er klar, når du skal bruge den.

Ergonomisk design – effektiv og behagelig
Når du arbejder med en kædesav i lang tid, er det vigtigt, at den ligger godt i hånden og ikke giver dig smerter i ryg, skulder eller arme. Vores kædesave er designet med ergonomiske nup, som gør det mere effektivt og behageligt at arbejde med dem.

Uanset om du er en professionel skovhugger eller en haveentusiast, der ønsker at holde sin have i topform, er en kædesav en uundværlig hjælper. Hos Kalundborg Skov, Park, Have kan vi tilbyde dig et stort udvalg af kædesave i topkvalitet, som giver dig de værktøjer, du har brug for, for at klare enhver opgave. Fra ergonomisk design til kraftfulde Li-ion batterier og hurtig ladning, vores kædesave er med til at sikre, at du altid kan tage dit arbejde til det næste niveau. Så gør dig selv en tjeneste og besøg os i dag – vi garanterer, at du vil være mere end tilfreds med dit valg!