Vælg en side

Det afhænger meget af størrelsen på din pool. For at sikre den bedste effekt skal du vælge en varmepumpe, der er dimensioneret korrekt til størrelsen på din swimmingpool. En god tommelfingerregel er at vælge:

  • 5 kW op til 20 m3
  • 9,5 kW op til 50 – 60 m3
  • 10 kW op til 60 m3
  • 11 – 14 kW op til 60 – 90m3 badevand.

Det er også vigtigt at huske på, at brugen af ​​den rigtige varmepumpe også giver mulighed for større økonomisk besparelse. Derfor bør du altid overveje dette, når du vælger den rigtige varmepumpe til din pool.

Varmepumpe-til-pool er stedet hvor du kan spare mange penge

Uanset hvilken type varmepumpe du vælger, giver Varmepumpe-til-pool dig mulighed for at få en god pris. Vi tilbyder lave priser og garanterer den bedste kvalitet, når det kommer til poolvarmere. Vi har også eksperter, der er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige model af varmepumpe til din pool og budget. Så hvis du leder efter en god pris på en varmepumpe, så skal du ikke se nogen andre steder end Varmepumpe-til-pool. Vi giver dig mulighed for at spare mange penge, mens du opnår den bedste kvalitet og optimale effektivitet. Så skal du tage det første skridt og begynde at spare penge? Varmepumpe-til-pool er det rigtige sted for dig! Besøg os i dag og få en god pris på din poolvarmere. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få mest muligt ud af din varmepumpe med Varmepumpe-til-pool’s servicepakke

Hos Varmepumpe-til-pool har vi et team af eksperter, der er klar til at hjælpe dig med at få det bedste ud af din varmepumpe. Vi tilbyder en servicepakke, som inkluderer alt fra installation og vedligeholdelse til forvaltning af din varmepumpe og udskiftning af dele. Så slipper du for alle bekymringer om din varmepumpe og har mere tid til at nyde din pool. Vi sørger altid for, at vores servicepakke er komplet og tilbyder det bedste udstyr, der gør det nemt for dig at kontrollere temperaturen og vedligeholde din varmepumpe.

Varmepumpen er en af ​​de måder, hvorpå du kan holde swimmingpoolens vand ren og komfortabel til brug hele året. Sørg for at vælge den rigtige model og benyt Varmepumpe-til-pool’s servicepakke, så du får mest muligt ud af din investering. Vi ser frem til at hjælpe dig – besøg os i dag!

Som en ekstra bonus vil vi gerne give dig et tilbud om gratis forvaltning af din varmepumpe, hvis du vælger at købe den hos os. Så hvad venter du på? Kontakt os i dag og få mere information! Vi ser frem til at høre fra dig!