Vælg en side

Du har valgt den perfekte bordlampe til dit hjem, men du er forvirret over, hvilken størrelse lampeskærm skal du vælge. Ingen grund til at bekymre sig – vi er her for at hjælpe!

En god tommelfingerregel er at gå efter en skærm, der er ¾ af højden på din bordlampe. Dvs., du skal gange højden på din lampe med 0,75 for at finde den optimale højde til din lampeskærm. Det er nemt og det giver lampe et stilfuldt, balanceret udseende.

Husk altid at kontrollere den maksimale wattage på lampen for at sikre, at din valgte størrelse plisseret lampeskærm er kompatibel med den wattage, som din lampe kan understøtte.

Det er alt, det tager for at finde den perfekte højde til din lampeskærm! Når du har valgt den rigtige størrelse skal du blot hænge lampen og nyde dit hjems elegante, stilfulde udseende.

Happy shopping! 🛍️

Tip til rengøring af lampeskærme

For at få mest muligt ud af din nye plisseret lampeskærm er det vigtigt, at du følger de rette rengøringsmetoder. Her er vores bedste tips:

  • Rengør hver uge ved at tørre lampeskærmen med en ren, tør klud.
  • Undgå brug af kemikalier eller andre produkter til rengøring.
  • Fjern støv, hår osv. regelmæssigt.
  • Lad den tørre helt, før du sætter strømmen til lampen.

Ved at overholde disse enkle tips kan du være sikker på, at din plisseret lampeskærm holder i mange år.

God fornøjelse! 💡

Valg af farve til din plisseret lampeskærm

Når det kommer til at vælge den perfekte farve på din lampeskærm, er det vigtigste at huske, at farven skal matche rummets øvrige indretning og dekoration.

Vælg en farve der komplimenterer omgivelsernne – både i forhold til væggene, møblerne og andre accessories. Hvis du er usikker, så vælg en neutral farve som hvid, det er et godt valg til mange rum.

Hvis du ønsker at gøre noget lidt mere spændende og gøre lampen til et statement piece i dit hjem, skal du vælge en lysere, mere levende farve. Du kan også vælge at kombinere flere forskellige farver for et helt unik look.

Husk på, at din lampeskærm er et af de absolutte vigtigste designelementer i dit hjem – vælg derfor farven med omhu.

Lykke til med dit valg! 🎨