Vælg en side

Når du har investeret i et havebord, ønsker du sikkert også at det skal holde sig flot og indbydende i mange år frem. Ved at følge nogle enkle vedligeholdelsestips kan du sikre dig, at dit havebord bevarer sin skønhed og funktionalitet i lang tid.

Træbord

Hvis du har valgt et havebord i træ, bør du være opmærksom på at det kræver lidt mere vedligeholdelse end andre materialer. Men med den rette pleje kan dit træbord holde sig pænt og i god stand i mange år.

Det anbefales at rengøre dit træbord regelmæssigt med en stiv børste og vand. Dette vil hjælpe med at forhindre skidt og snavs, der kan beskadige træet over tid. For at undgå udtørring og misfarvning af træet, kan det også være en god idé at behandle bordet med ædeltræsolie.

For at forlænge levetiden på dit træbord, anbefales det at give det en let slibning og et nyt lag olie hvert forår. På den måde kan du forhindre, at træet bliver tørt og gråt, og sikre at det bevare sin smukke glød.

Kunstflettet bord

Hvis du har valgt et havebord udført i kunstrattan, er der heldigvis ikke meget vedligeholdelse, der skal til. Dette materiale er nemlig meget holdbart og kræver kun en let rengøring med en blød børste og mild sæbevand.

Til havemøbler i kunstrattan kan der også anbefales at købe overtræk, hvis de ikke bruges hele året rundt. Dette beskytter mod vejr og vind, og sikrer at møblerne holder sig pæne længere.

Uanset hvilket materiale dit havebord er lavet af, vil det altid være en god idé at tage det ind i læ for vinteren. Det kan også anbefales at give det en grundig rengøring og sørge for at det er helt tørt, inden det opbevares. På den måde kan du sikre dig, at dit havebord holder sig flot og indbydende i mange år frem. Du kan finde et stort udvalg af kvalitets havemøbler hos Bedste-havebord.dk, hvor du kan vælge mellem forskellige materialer og designs, der passer til din stil og dit behov. Så uanset hvilket havebord du vælger, er det vigtigt at huske på den rette vedligeholdelse for at sikre dets skønhed og funktionalitet i mange år frem. Besøg Bedste-havebord.dk i dag og find det perfekte havebord til din have.

Haveborde til ethvert behov

Hos Bedste-havebord.dk finder du et stort udvalg af forskellige typer haveborde, der passer til ethvert behov og stil. Uanset om du foretrækker et klassisk havebord i træ, et moderne havebord i aluminium eller et rustikt havebord i polyrattan, kan du finde det hos os.

Vores sortiment inkluderer også udtræksborde, så du nemt kan tilpasse størrelsen på dit havebord efter behov. Derudover har vi også haveborde med forskellige overflader, såsom glas, granit og kunsttræ, der kan give et unikt udtryk til din terrasse.

Besøg Bedste-havebord.dk i dag og find det perfekte havebord til din have. Vi har altid de bedste tilbud, så du kan få dit drømme-havebord til en god pris. Og husk på, at med den rette vedligeholdelse kan dit havebord holde sig smukt og indbydende i mange år frem! Endelig håber vi, at vores guide til pleje af dit havebord har været nyttig og informativ. Vi ønsker dig mange hyggelige stunder på din terrasse med dit flotte havebord fra Bedste-havebord.dk!